Followers

Monday, December 19, 2011

A new sista & fwen =)


seriously..she's extra cute..pretty..and so friendly..thanks lalink .. i like her.. and lOve her tOo much.. wink wink wink.. ^_^
Now..i already get a new sister.. so cOol right?? muka sis neyh nak iras2 ELYANA kan3??
Firsttime,i think she's arrogant.. but i'm wrong.. sis neyh sgt2 macOk air.. hahaa..alOlOlOloo.. xnak jeles owkeyh.. *yOu look like a barbie dOll when she's sulky*
but she stay far away with me. . . haa?? where she stay?? opss sorry.. i can't tell to you.. because of this SECRET . . .*flips hair* 
she's older a few years with me.. but it's nOt be a prOblem,, we can still be friend. .
FULLSTOP here..

p/s Sorry sis,, i ambik pic you,, xbgthu..hOhOhOo.. muaahhh fOr yOu sista =)

Sunday, December 18, 2011

MEN LIKE WOMEN . . .


yuhOoooo... weit weitt weitttt headers,,hyep2. .  especially fOr WOMEN.. i want tO tell yOu something about MEN LIKE WOMEN. . . the reasOns is yOu lOok down . . . . 

#infantile#
 *nature of the attraction of a woman in the eyes of men.They were delighted with yOur coquettish..

#full understanding#
 *the attitude of women to men's sense of feel valued and accepted.The attitude is reflected from a simple sense of forgiveness.

#appreciate#
 *men like to be appreciated,praised ang given sincere belief.Appreciation of the women make men feel proud ..

#keeping appearances#
 *men like women who keep up their appearance to lOok beautiful,clean,neat and attractive.The appearance of good shows that,make a women appreciate herself.

#articulate#
 *men attracted to women who know how to communicate and always make are joke.For example.. being open ..

#respect yourself#
 *men love women who are respect for himself as a women,being polite and have ecthics.Women who respect themselves are confident and know what good and bad treatment by a man against himself..

#sympathy and concern#
 men like women who are generous,caring,sympathetic on hard luck,love children and dOn't discriminate.Goodness of fit and spontaneous,reflecting a noble heart..

p/s i read and share for youUuuu "WOMEN"..peace yaw. . .

Saturday, December 17, 2011

1hours40minutes

hyepp peeps, . , . ,i'm was sad nOw. . . *killing myself,terjun bangunan tingkat 16*
1hours40minutes i'm waited with patience. . . ingat aku neyh tUnggul kayu kew haa??ingat aku xdak perasaan ke??

SWEAR DEAR !! i'm very disappointed with the yOur attitude,,if i know you come late to me,,i follow ma g kuar pown xpew..i'm willing to wait for you alone in the house. . but you never concern with my safety right??
you sanggup g teman mmbe yOu dating..drp dtg temankan awex you kan?? *wipes my tears* ape salahnye kan yOu tggl mmbe yOu nan awex dya..you come to me.. tapi yOu xpnah fikirkan pasal tOo..xpnah fikirkan ape perasaan i,,sumpah i takut tggu rumah sesorang. . .next time, xpyah laa janji nak dtg awal,,if you xleyh tunaikan janji you,,i wait you with my tears you know?? arghhh !! i know now i've not important to you right?? i's owkeyhlaa dear, , ,thanks fOr all. . thanks for yOur lOve..

p/s thanks for 1HOURS40MINUTES


lots of L.O.V.E
 ATYEEN

Sunday, December 11, 2011

SORRY :(

assalamualaikOm . . . =( *face of sadness*
i'm wrOng because noisy dekat dya. . .dya tgah sakit2 after xcident.. owg tetap bicing2...
dO yOu know why ?? owg bising2 dekat dya.. sebab owg resau thu x pasal dya.. i'm getting up of bed ,,see the phone.. owg dpt mcj dr dya.. " cyg2 ,,yunk jatuh motow" 
sumpah !! mmng t'kejut giler..dah pkir mcm2 dah dalam kpala otak owg neyh.. owg kOl dya xpickup..owg mcj dya x reply..
last2 owg kol dya ,,dya pickup jgk *thanks gOd* ..time too mmng gelabah gler arr coz resau cgt ..
tp owg thu dya xckew kan owg bicing at dya. . . tp sorry laa.. owg bicing coz terlampau resau. . .dekat dya. .
and dya pown thu kan owg clalu pesan at dya , . kuar mne2 take care,,be careful on the road. . . . tp dya xdgar pown pew owg pesan,, hurmm xpela lepas neyh owg xbcing2 dah dekat dya. . . dya nak uat apew dya uatlaa owkeh.. owg xlarang dah dya.. dya nak kuar blek koy bpew pown,, up tOo you laa owkeh.. 
lpas neyh xyah nak rindu2 dah klow owg x pOpet2 at dya..owg popet at dya tanda SAYANG + CARING ggrrr~ herm !! *sulking*

p/s SORRY DEAR 


lots of LOVE
 ATYEEN

Saturday, December 10, 2011

finally =)

hahaa hyep gelak kejap ... alOha lalalallaa *singing* i'm looked happy..hehhe ofkoslaa happy.. FINALLY !! sudah sekian lamenya aku xkuar jenjalan nan LITTLE SAIFUL .. akhirnye 10.12.2011 dpt jgak aku kuar jenjalan nan si SAIFUL nuh,, ambOihhh besalaa yOu bz mgalahkan YB ,,hOhOHoo.. tp syiOk arr..aku ase cam ngah angau + kemaruk C.I.N.T.A laa..like first dating ,,hehee btw thanks sayang. . . bwak i kuar jenjalan.. lame dahkan yOu xbwak i kuar jenjalan an ^_^.. i hOpe everyday we are happy right . . .

p/s 당신을 사랑


lOts of LO.V.E
 ATYEEN

Thursday, December 8, 2011

MERDEKA !!!

wazzUp wazzup yOuallllsssss ,,,gagaga  SAYA FATYEEN NABIELLA BINTI ZAKARIA .. KJ102A058 ..SPM CANDIDATES.. saya nak bgthu saya xnak amek exam dah lpas neyh buleyh x?? haha :D n saya xnak dtg scOla dah buleyh x?? cbb paper saya dah abih 6.12.2011 ,,n i'm nOt student anymore teacher .. papai teacher nnty teacher xbuleyh dah bcing at saya.. hahahahaa msty teacher rindu kan3 at saya.. aloLoloLOO xnak ngaku plak,,. aAarrrrggggghhhhh ! ! ! aku nak jerit kuat2 buleyh x?? FREEDOM //////


yes FREEDOM,,,neyh y hang nak kan atyeen ..skunk hang dah FREEDOM.. apew lg..KEJEW laa jOngos ...3month xkan dok saja gOyang kaki kowtt... hahaha  . . .tp rezeki xcmpy lg laa,,, aku minx kjew xdpt2 lg,,*muka sepOsen* 
dah cty2 neyh rindu laa kat tawan2..adOihh... sume dah uat haluan masing2 ..*cdeyh T_T* sobsobsob 
aku nak tnjUk bju2 aku kne cOnteng..tp lappy neyh trOuble laa plak,,nak BLuueetOoth prOblem..hadOihh ..sokeyhlaa

p/s aku harap kawan2 aku b'jaya dgn hidOp k'alam dEwasa keyh.. n dOakan aku dpt kjew *PRAY*

Tuesday, November 29, 2011

fever fever fever !!


*muka demam* sobsobsob T_T cdeyh bhaii...tahlaa ecOk adew paper.. today aku demam pulOk,, ouchh "S.H.I.T" hated fever.. fever + flUe + sore throat *gasping on the air*  fuhhh seksa ..edOng aku dah xb'fungsi untUk b'nafas..nak makan pown tekak skit.. grr~ *muka marah* arghh SEKSA SEKSA SEKSA
plezz fever,,tomorrow give me energy.. i'm need it..aku nak stdy pown xbuleyh..xb'maya dah bdan neyh..


STOP FEVER STOP !! *shouted*

Thursday, November 24, 2011

gO tigEr gO !!

auwmm auwwmm auwmm. . . *mngaum mcm tiger* woahahaha ..yeah i'm prOud to be malaysian. . .hOHoHo.. up yOur middle finger fOr INDONESIAL. . .N ,,shOut *LOSer* N laughing fOr INDONESIAL..haha,,hampa ngat hampa HEBAT!! herm!! *jeling2* kmy lg hEBAT taw .. tahlaa maen kOtOr.. erghh shit !!
dengan kuasa TUHAN...the luck on our side..hOhOHo..aku suka aku suka... aq dgn cmngat tgOk bola ..sampai sora pOwn dah xdew dah mlm tOo..mnjerit pnye pcal.. GOL GOL GOL GOL!!! =)

kIss fOr yOu NAZMI hoho :*

p/s SAYA ANAK MALAYSIA

Saturday, November 19, 2011

mOment at MERDEKA BEACH



 haiyaaa~ nak tunjUk ckit neyh,,pic neyh lme dah amek,,locatiOn at MERDEKA BEACH,,dating with LITTLE SAIFUL..hohohoo . . .
SUMPAH!!syiOk gler time,,BAHAGIA ssgt ,,:) kita syg awak,, <3 kasi kiss cket,,xmow yOu buchUk,,
bnyk2 location kami kuar dating,,,aku pling ckew dating jenjalan at tepi pntai y indah..*singing*lalalalaa
cbb tenang jewp kalu dOk lepak-ing at pantai,,ngan angIn sempoi2 bhasa sume ckOplaa an,..ambOihh!!
tp pic neyh jewlaa aq leyh bOh,,hermm!! bOh pew bnyk2 kan,,jgn t'lmpau tnjOk,,k'bahagiaan kita,,tOo dah mcm riak dalam p'cintaan dah,,hahhaa,, :D


p/s i saw the pic,like me hugging my brOther,,


lOts of LOVE
  ATYEEN

falling in L.O.V.E

alamak AQ FALLING IN L.O.V.E lorhh,,, hermm nO.nO..nO.nO..i just love he the way. . he handsome,cute,stylO..mmng mgikut ctarasa laa,,lalalalaa *flips hair* :)
tp owg kata "CINTA TIDAK SEMESTINYA MEMILIKI" i just LOVE him like fans..owkeyh!! jgn salah sangka. . .i'm faithful gurlz keyh..hOhohoo..
weekends,saturday & sunday mownink,,i wake up early mownink,open tb,channel NTV7,,see the cartOns. .
eh,,eh,,eh i'm lied,pants on fire *sambil menari chicken dance* hahaha :D
actually,i want to see handsome man.. HE NAME IS HAFIZ..i think. . swear !! dya ncem,,xcaya ampa tgOk pg2 hari AHAD&SABTU keyh.. auww <3 <3 <3
if yOu can hear,,i want tO tell yOu..ilikeyOu and i'm big fans yOu,,n last,,,i nak autOgraf yOu,, *winking my eyes* ;) 

p/s t'gila2kankau hOhoho :D

ladymotherfucker..SHIT!!

t(-_-t) fuck fOr yOu bitch..n words for yOu *ladymotherfucker*
hang buat aku kurang p'caya at LITTLE SAIFUL. . .
SCANDAL ??arghh~ shit hate that. . swear i hear that from others..my heart is broken for yOu LITTLE SAIFUL..i sedih gler..when hear that. . hard for me too accept this. .
yOu kter walaupown kiter ptOz yOu take time nak cry gurlz len??tp neyh i bwu thu yOu ptOz nan i xsampai smggu yOu dah adew pompan len untUk gantikan i..mmng neyh cter lama,,tp i bwu thu,,yOu know??
mmng skunk yOu tgOk i owkeyh jewp nan yOu..mcm xdew mcalah,,padahal hati i mcih t'asa lg pcal gOssip tOo..i jElEz+geram+marah . . *wipes my tear* :"(
ptOtlaa time kter BREAK ..i tgOk yOu pOst at FB yOu. . "yOu dah jmpe jodoh"
i know she's yOur jodoh y yOu mksodkan right??
n ptOtlaa msa i pjOk minx kawan dgn yOu. . .yOu pOst at FB yOu"yOu adew dua plihan ?"i know yOur choice me or her??kan??
even if ,,i tnye yOu apew mksod "yOu adew dua pilihan"yOu tipu yOu kata yOu xthu nak plih bju RAYA warne apew..?hermmm~ sorry dear. . hati i sakit gler time tOo.bkn cnang i na lupa bnde2 cmneyh walau i MATI ckali pown.i benci dengan pompan y yOu syiOk time nuh *ROZANAINTAN*


p/s everyday i cry when thinking yOu and BITCH !!

Friday, November 18, 2011

i'm back tOo blOgging again

paraparaparap~ yeah yeah yeah *waves my hand,i'm back* what!! you can't see me??hurmm . .wuteverr,, ("_"!) hOhOhOo.
arghh~rindu . . .nak b'blog neyh,,lame kowt aq x update blOg aq neyh,,t'asa rindu y t'amat sgt. .sesgt. .t'sgt. .ambOihh!! hehee
sorryla bkn aku xrindu kat hang my blogheart . . but lately i'm buzzy with my exam SPM,,xpa nnty aku kasi cOklat kat hang keyh. . give me a bit smile?
# :) :) :) :)
hehee gOOdblog. .
bnyak story morry aq nak cter..
ehemehem. . .once upon a time. . aq online..at inbOx aq adew kaka neyh antaq "adEx nak jd nak mOdel x??"
wOowOwO..swear.i was shocked for a while ..but at the same time ,,i was thinking "it's true or not?"
then aq pown blas ..
aq tnye nak jd model untUk apew??kaka tOo jwab ~
#model untuk majalah guess,adex juz shoot 5 barang :-
-dress
-handbag
-jam
-kasot
-baju # 3jam photoshoot 50pic kaka bayar adex rm 1800CASH!!
aq bce RM1800 for 50pic WHAT!!! *aku b'tmbh excited,seram,& macam2 ar*
aq kter at kaka tOo nnty aq discuss len..
kaka too kter #OWKEYH adex.. :)
model too mmng ambition aq,,then kaka tOo plak offer untOk jd model dya,,mmng uat aq tdow xlena laa. .
pkir pnye pkir..aq dah uat keputusan aq xaccept offer kaka nuh,,nak thu knpew??
^ my buddy say to me *atyeen kalau hang nak jd model,ag kne b'hati2,kowt2 kaka too adew kjahatan sbalik kmanisan dya,kita xthu apew niat dya,,betol x??*
when my buddy say like that to me,,aku pown t'pkir jgak..adew betOl jgak apew y KAWAN2 aq kter. . heheh
thanks buddys make me wakeup frOm a dream,,iloveyouallsobadly


p/s akunekadkalaubetol2akunakjdmodel,biarakuusahacarasusah,,oraite ATYEEN NABILLA

Saturday, November 5, 2011

MOHON RESTU

tadaaaa,,,i'm here,,ngee~
MOHON RESTU :) owkeyh tOo untOk bdax2 skema mcih stdy tp d'utamakan untOk SPM CANDIDATES & STPM CANDIDATES yew,,, hahaha
i can't believe i'm SPM CANDIDATES nOw,,SUMPAH tkowt gler date 14.11.2011..sampi k'mati aku xlupa date tOo,,cozz very important to me,,n kill me,,arghh~ OMG i'm afraid n nervOus ,books2 help me help me,,grrrrr,,

but i tell yOu all,,reading is not enough for us,we must get the blessing of teachers rite :) blessing is more impOrtant,,haa,,itu sebablaa seKOLah aku uat ceramah MOHON RESTU neyh,,hhehe,,
nme pOwn MOHON RESTU an,,msty arr kne g minx maap at sume teachers,,mcm mula2 nak jumpa MAK MENTUA,,kihkihkih *mcmlaa adew pgalaman* pergghhh MALU GILA BAK AG,,nak g salam teachers,,pling aku malu nak SALAM teacher BM aku PN.SUHAILA dotdotdot,,mmng bnyk salah giler nan dya,,mcOk class lmbt tOo dah jd tabiat dah,,klOw time class dya,,mntng2 dya xgarangkan,,kes tOo y braneyh uat pala ..hehe,,tp CIKGU SAYA MINX MAAP =) ckgu jgn nnges keyh ..xtOmey laa :)

tpii ckgu MATH aku PN.NORAZIRA BINTI apew tah *lupa* =( hrmm,,aku xdan minx maap,,attOo lg bnyk dOsa nan dya,,erghh~ ckgu tOo lembut,,bdax2 lm class tOo uat cm dya xwjud jewp klOw time dya mgajar t'masUklaa nan aku,,hahha :D
tp arytoo dya xdtg scOla xdan nak MINX MAAP at ckgu,, hermm..xpew ckgu kter jmpe lam mimpi keyh,,smbil2 tOo saya minxmaap taw nan ckgu taw hehhe yOu're the bEst teacher,,nah award untOk ckgu,,hahha :D


p/s cpatlaa 6.12.2011,,mghitung hari ("_"!)

majlis 1 MALAYSIA

hyep readers and stalkers,,,haishh b'habUk sudah saya punya blOg,,sian kamOo sayang,,ngEE~ owkeyh i will clean the dUst-dust ,, :) haa jEng3 sudah bersih sume kekOtOran ,,skUnk kita start stOry kita,,hee
aq nak cter sal incident t'jadi ->

 2.11.2011..:D sEkOlah aku ade uat MAJLIS 1 MALAYSIA..

 2.11.2011 mcm2 incident b'laku,,
~ 6.00 a.m *kring kring kring* jam lOceng b'bunyi,,bngOn mandi pergi sekOlah,,jam gerak aku kOy 6.00 tp kOy 8.00 bwu aku bngOn,,hehee,,tOo nceb my SIS tlOng kejutkan,,apew lg tgOk luar dah cerah,,kelam kabUt bngOn g mndy,mndy ckit2 jewp,,k dah siap pkai bju pew sume ,,my SIS tlOng antar g sekOlah,,dah t'pacak dpan gate sekOlah,,aku dgn sOrang budax laky tOo jewp dtg lmbt,,hareyy ngatkan adew knduri2 at sekOlah ckgu displin bg kad hijau lpas bdax dtg lmbt,,(tp jangkaan kU salah BEB) ,,kena tahan jugak,,*malang2*tp xksah,,duduk sorang2 t'menUng & t'pinggir & duduk dgar penyampaian hadiah,,herm bapak ngantOk gler aku dgar..
*sambil tgn tOngkat aku pnye dagu* t'tbe dgar CLASS 5C mnang HAMPER,,yeyyy mmbe aku mnang,,aku syiOk sorang2 at ctOo,,*awan dOk atas pala dOk pkiaq nak bOdek nak ckit hamper tOo* :) hehe tdy MALANG neyh t'tbe HAPPY kjap,, :) nevermind..
~9.15 centu dah abih penyampaian pew sume,,perhimpunan pown dah b'surai,,pew lg t'kinje2 uat kecOh cri mmbe2 aku,,FINALLY !!aku jumpa jgak mmbe2 aku,,hahaa SAYANG HAMPA,,
~10.00 kmi bEkfEs ramay2 makan NASIK LEMAK,,NIESA n WEYDA tlOng g bly,,hehe,,cehh cry pOrt lepak mkn ,,mulUt dOk sumbat nsik tp pkat dOk gelak2 cmbng2,,t'tbe my sOrang ANAK INDU neyh dtg at kmy,,cehhh y NIESA dOk kata cmneyh at ANAK INDU uhh,,

#pretty2,,cOme here2..jOiN MAKAN nasik lemak,,hahahaa
anak indu tOo dtg then dya pecut lari,,y kmy sume heran arr,,dya lari bwak HAMPER??sume pkat blUr~ anak indU tOo amek mne HAMPER uhh,,rupa2nye bwu ngat HAMPER mmbe aq mnang uhh,,CISS!! BEDEBAH,,uat bek nan dya ,,baekkkk pnya dya curi,,ehehhee,,pew lg an,,sume pakat STOP mkn snggOp g ligan ..hehe,,AKHIRNYA!!dpt jgak HAMPER Too,,hehee...it's very funny ,,PRETTY2,,hahhaa,,

12.00~ KENDURI bwu nak start,,ushhh,,mcm2 adew dOe..tp 2.11.2011 toolaa HARI Y UAT AQ KENYANG ,HARI Y M'MENATKAN & HARI Y VERY FUNNY..ngee~

p/s SOORY entry t'lampau pnjgn,,kLOw bowink xyah bce,,FULLSTOP!!

Tuesday, November 1, 2011

1.11.2011

1.11.2011 6be ONG,,sesapew nak beli 6be ekOq,,ameklah 6be neyh..hehhee :) jgn2.."MA KAMI KATA B'DOSA B'JUDI NEYH HIDUP X BERKAT" haa dengar tOo,,*DOSA KEYH*hahhaa,,
lupakan pasal JUDI2,,nOthing tO dO wif me ..hehhe

1.11.2011..SAYA ATYEEN NABILLA ingin mgishtiharkan kepada calon2 SPM,,sekarang kita sudah masOk bulan peperiksaan,,jangan main2 lg,,kita kena study hard..auuww <3 suka+tkowt :D
dgar EXAM SPM neyh getaq lutut getaq tgn *dah mcm owg skit parkinsOn dah* hehee,,
alamak!! BUDDY!!nanti dah abih EXAM kita dah xleyh g scOla sesama,kita xleyh lepak mkn2 sesama ,kita dah xleyh GOSIP2+KUTUK2+GELAK2 sesama,,hermm SUMPAH!! AKU AKAN RINDU moment zaman SCOLA kita BUDDY,,aku xnak,,aku xnak,,
AKU NAK kter REPEAT blek time MULA2 kita macOk SCOLA,,cOz aq x GET READY lg nak EXAM SPM & B'PISAH NAN HAMPA,,hurmm * SEDIH* :(

tp it's OWKEYH,mcmne pOwn kita tetap akan LEPAK2 sesama lg kan,,??aq dOakan hampa sume tawan2 aq,,buleh uat EXAM SPM 14.11 neyh nnty keyh,,N RESULT HAMPA dpt straight A ,,hahhaa :D *STRAIGHT A tOo* aq xperli nah,,aq dOakan untOk hampa.n apa yang kita usaha sesama selamaneyh dpt hasil y TERBAEKKK k AMIN!!hehehee,,

14.11.2011 JOM KITA SESAMA B'JUANG KAWAN2 KU,,

p/s TAKOT+RINDU+SEDIH

rain!! (- . -)






 hujan Ohh hujan knpew engkau turun,,mcmne aku xturun,,katak pnggl aq.,,lalalallaa*lupa lirik*hehee :)

ambOihh,,hujan snggoH aihh BULAN neyh,,petir kilat sume adew aihh,pOkOk tumbang rumah bumbung t'cabut, hermm,,seram meyh~ ngee
hari2 hujan apa pown xbuleh,,dOk t'perap lam uma jewp *oke tdow ,ZZzz*hehehe,,tdOw jewlaa.hujan2 kan,,??
tp nak uat gena rahmat ALLAH S.W.T ,,xbaek taw p'tikaikan,,tapiii,,bler hujan,aq rasa sunyi bak ag..rasa cam dunia neyh aq hidup sorang2 jewp..SO SCARY hee :/
kan syiOk klOw MALAYSIA neyh turUn salji,,ala2 dudUk at musim sejUk at KOREA..hehee,,bEst best bestt bestt,, ^_^ hahahaa,,
#errmm,,ma saya nak mandi hujan buleyh??
MA: xbuley kamoo nak SPM dOk uma diam2 ckOp,,
#hurmm..alamak,,xbUley la neyh nak mndi hujan..??
MA: xBOLEH!!
#haa owkeyh2 ma ..saya dgar pesan ma..hermm *HAMPA* :( ngee~ xthu nak update apew dah,,




p/s jangan laa hujan lebat2 cgt,,kang tkott bnjir plak rUmah ,,>.<

Monday, October 31, 2011

NAK YOU Y DULU

perlu x sayang someone cmpy x ngat dUnia??perlu xmenangis pasal sOmeone cmpy separuh nyawa??

but i need..i need tO love him..i need to cry because him..ilovehimdamnmuch,, hukhukhuk,,SAYANG
yOu have been changed,,i'm feel it and i realize that yOu have been changed,,but yOoouuu don't feel that yOu have changed,,i cdeyh laa yOu ,, :( *lap air mata* i nak yOu yang mcm dlu,,like a first i know yOu SAYANG,,i rindu nak ckap tepOn nan yOu smpai ke pg..i  rindu hari2 kter mcj..i  rindu ary2 i DATING dgn yOu,,*PG PTG MLM*i miss your love,,n nOw i rindu kluar jenjalan nan yOu time ptg2,,herrmm,, i dah rasa kter xmcm dulu dah SAYANG.,perhaps yOu're not happy wiff me??n mungkin jgak yOu dah bowink nan i * OK I TAHU*zZzz
sekarang kite xmcm dulu..n i thu skunk i yang susah nak kuar nan yOu kan??ermm,,plez sayang berubah untOk i,,i dah rasa mcm yOu're not LOVE me??SWEAR!!i EMO bler yOu uat xthu jewp at i,,yOu xnak lyn i,,yOu xmEsEj i ,,yOu xkOl i,,I FEEL NEGLECTED..i always pray that yOur will changed and we're loving as befOre keyh,,



p/s i hOpe that all will changed like A MAGIC




lots of LOVE
 ATYEEN

Saturday, October 29, 2011

date+date+date=SUKA!!



:D :D :D :D :) :) :) :) :) <3 <3 <3 <3                                                 


#ambOih SENYUM SOKMO aih??HAPPy 6pak??
hahahhaaha  :D OFKOS laa HAPPy meh..cOz bwuuuuuuu jewp tdy an kami kuar DATE nan ehem2 kmi (LITTLE SAIFUL) hee*tUtup muka/malu*ngee~
SWEAR!! I MISSH YOU BABIEY!!,,FINALLY!! dpt jgak kuaq jUmpa awak SI LITTLE SAIFUL oyy,,,hahhaa,, :D waloPown jmpe sat ja,,rindu i at yOu dah makIn kurang...nnty RAYA HAJI kter jmpe lg n kter raya sesame taw2 yayUnk,,ngee~ saya sUka dapat jumpa awak.. *BUNGA API MELETup2 dpt jmpe awak LITTLE SAIFUL*
^
^
^
^
^
^
p/s SAYA SAYANG AWAK SAMPAI TUA KALAU D'IZINKAN OLEH ALLAH S.W.T  AMIN ;)


lots of LOVE
 ATYEEN

Thursday, October 27, 2011

IF I'M RICH :)



#what do you do atyeen nabilla??


if i'm rich like a millionaire
but if I had money,
^ first I want to give some to my MOTHER and my DAD to my parents built a large house as WHITE HOUSE,,hahaa :D
^The second that I would like to use for my own pleasure, I want to open a hair shop,i want to drive a sports care,i want to buy a shop like "CADBURY" chocolate shop, I like it,i want to bUy the WORLD, I want myself to succeed,and dOn't fOrget tO shOpping arOund the world..hahaha.
^Third, I want to open houses for the poor and the elderly cOz I saw them live difficult life as abandoned by the son...
ciSs!!The fallen son!!hahaha :D

^Fourth, I want to go honeymoon with LITTLE SAIFUL..zZZz *galaks*


#ambOih atyeen NABilla,i want tO say yOur age not enOugh tO go hOneymoon,yOu still young keyh..for think about it.
if i rich keyh,,if i'm not rich i don't think about all it.erghh SHIT!!busybOdy jewp..hErm!! >.<

p/s but i dOn't care i'm rich or nOt cOz i'm cOmfortable with my life now..we shOuld be thankful wiff what we have now OWKEYH ^_^ thANkz God!!ALLAH S.W.T

Monday, October 24, 2011

pOkOk


SAYANG AQ DEKAT KAU BESAR POKOK 
AND BERTAMBAH CM DAUN2 AT POKOK
CKIT POWN XKAN KURANG
SARANGHAE <3 <3 <3

  
pEn mERAh pEn BIru ,,
yOu mara i LOVE YoU,,ngee~ >_< *tetibe jewp...

#Eh Eh Eh atYeEN apew cbb kau letak pic pOkOk besaq2 uhh arr???
cjew..aq jUz nak gtaw POKOK tOo besar,,and sayang aq at LITTLE SAIFUL sebesar pOkOk tOo,,hehe
and semakin bertambah SAYANG aq at LITTLE SAIFUL such as leaves growing in the tree  =)

p/s i love you until die

lOtS Of LOVE
 ATYEEN

Friday, October 21, 2011

akU EGO kew??




#atYeen nabilla EGO??apew y kau nak mksOdkan neyh??MOto EGo??eGo"S??tawpOwn EgO LC??

erghhh,,uat loyer brOk plak an,,xdew egO's or egO LC..aq mksOd kan EGOIS
dOng,,nahhai,,indOn...hehee..udah2..benty b'bicara bhasa jawa,,
#haa??JAWA??
argghh..diam kau,,lantak aq arr..nak ckap jawa pown apew kau kesah,,ngerrr~ >_<

hermmmm,....???AKU EGO KEW??
#kau rasa??
aq rasa at dri aq adew laa ckit sifat EGO neyh..ckitt??xthu laa nak kter bnyak or ckit...tp apew ptOt aq buat arr??xkan nak EHEM2 tgOq bnyk2 kaly bwu nak b'tndak kowt,,kang mnyEsal xcdah plak,,, hermm :(
gue bUtuh,,bUtUh,,bUtUh...

#alaa AtyEen nAbilla klOw owg dah tgOr uhh,,kau ptOt b'ubah laa,,buang egO kau tOo...EHEM2 cpew tOo??? ^_^
ermm aq nak b'ubah..tp xthulaa nak b'ubah cmne..??aduduih,,tnye plak ehEm2 uhh cpew..msty arr..MY BUCHUK,,hahaa <gEdix sioT> thEn,,bkan stakat EGO jew dya kter at aq,,LITTLE SAIFUL kter aq ckew mlawan dya,,hee..attOo,,SAYA NGAKU ARR SALAH SAYA,,,mmng aq ckew mlawan..tp sometimes aq dgar apew y LITTLE SAIFUL pesan at aq,,,aq nak b'ubahlaa,,aq nak buang EGO2 aq jaOh2..aq try untOk b'ubah tOk kau SA SA SAYANG...hehee,,

SAYANG
=>sOrry tdy i uat yOu marah..i kjew ekOwt prasaan i jew an,,prasaan yOu i xjge pownkan,,msty tEnsiOn an dpt cEwEk cm i,,,N sooosorry,cOz i uat pgai EGO i,,n mlawan ckap yOu,,seriOusly..i xdew niat nak uat pgai centu nan yOu,,i thu uat mce skUnk i xdpt uat yOu heppy,,tp I POMIS I TRY TO CHANGE FOR YOU,,n akan uat yOu BAHAGIA ,,pelahan2 keyh i b'ubah pgai i y bURok2 tO owkeyh ^^



ingat lg x sayang??pic neyh??i tOolis 
i snap i cEnt at yOu
cOz timee tOo yOu majOk +marah nan i
hehhee,,,

Thursday, October 20, 2011

maty!!

MATY(ajal maut+jOdOh sume d'tgn tuhan)kter manUsia xpyh nak p'tikai kan sume tOo keyh,,,klOw stakat b'ingat xpew..tp jgn nak minx cgt nak MATY awal keyh,,,FOBIA betOl dgar words "MATY"erghh~

#haluuww haluww,,why why why what happen??
it's nOthing arr,,,cume GERAM+CDEYH+TKOWT,,,:'(
#knpew nak GERAM+TKOWT+CDEYH atYeen naBilla??
hala,,,GERAM at LITTLE SAIFUL,..ntah npew xthu at dya,,t'tbe jewp dOk sebUt pcal MATY..tOo xpew lg TKOWT plak cOz dya dOk ciap pEsan2 mcm2,,

^ FIRST      ~pesan cwoh aq jge dri bler dya xdak
^ SECOND ~pesan klOw dya xdew cry laky lg bagOih+baek n leyh uat aq hEppy..zZzZZzz
^ THIRD    ~lastttt neyh dya pEsan cwoh aq jge makabah dya. . klOw dya  xdak dya cwoh aq gtaw makabah dya y dya cyg gler at makabah,,,
                   
                                
#oowwhhh,,cbbtOo yew kau GERAM & TKOWT??kau CDEYH plak knpew???
CDEYH laa..cOz dya kter centu,,aq xnak apew y dya kter uhh jd knyataan,,cOz aq xpuas lg nak syg dya,,

*FYI SAYANG*
 -i xckew yOu kter centu n last jgak i dgar yOu ckap cmtOo dgn i keyh..lpas neyh i xnak dgar
 dah sal MATY2 neyh..sUme tOo ALLAH y tntUkan keyh,,KNPEW YOU KTER 
CENTU YOU DAH ASE NAK TGGL I DAH KEW???
 hermm!!i sayang you cgt3 keyh..klow buleyh i xnak 
 you tggl i,,PAHAM??n SORRY BABIEYH cmlm i t'lpas kter i bnci n kter pgai yOu
 hudOh,, SUMPAH!! xdew niat nak kter centu,,maybe i t'lmpau pressure i t'lpas kter
 centu at yOu..MINXMAAP =)


don't leave me alone DEAR

Tuesday, October 18, 2011

KAWAN :) hangOUT

zasss,,,LAST 4 this mOnth i kuar HANGOUT nan KAWAN2
#LAST!!WHY ATYEEN??
cOz aq nak FOCUS STUDY lorhh,,xnak dah pkiaq ENJOY2 neyh...hehee,,
syiOk ooO,,lOkasi kamy kuar,,,hehee,,nak gtaw malu meh...VILLAGE MALL jewlaa tmpt kmy,,,but it's owkeyh nevermind ,,:p hahah
#ATYEEN NABILLA kau kuar uat apew??adew DWEt kew??
hahhaa harey,,ngat aq lekeh cgt,,ngat aq xdew ringgit cgt kew??hee..bajet aq kuar jUz RM20..sume tOo dwet ma aq,,hahaha :D..kmy p cna tUjUan kmy g tgOk wyg n neyh plIng ghairah neyh..SNAP PIC yoo...
#nak kuar tp dwet ma..cannOt gO~
hOyy,,lantak wa arr...
#nak tgOk PIc2 kau ATYEEN NABILLA??
nak tgOk yew..tgOk bwah keyh..

signboard tOo smile :)





yUmmy3





kitOrang adalah SAHABAT
p/s patik sayang SAHABAT2 patik..lpas EXAM kter kuar lg owkeyh ^_^

Monday, October 17, 2011

KASIH SAYANG LELAKI



Kecantikan kamu diketepikan…keikhlasan kamu diutamakan... Apabila timbul orang ketiga, dia akan hilang akal dan sanggup berbuat apa saja untuk merebut kembali kekasihnya. 

Si dia sanggup menitiskan air mata demi kekasihnya.. Bukan semua lelaki anggup menitiskan air mata hanya untuk seorang perempuan.
 Itu membuktikan cintanya begitu kuat buatmu. 


Sentiasa menghiburkan hati kamu dikala gundah...

Sentiasa bersungguh melakukan sesuatu untuk kamu.. .Jangan kamu anggap teman lelakimu seorang yang kuat membebel Sekiranya setiap masa dia cuba memberi kamu nasihat.
Ingat, nasihat bermaksud mengingati.

Ini bermakna dia selalu fikirkan mengenai hubungan kamu dan bagaimana untuk menyelamatkannya dari berakhir begitu sahaja

Ada juga lelaki yang cepat berasa sensitif dan mudah marah sekiranya apa yang diperkatakannya tidak diambil perhatian, lebihlebih lagi dari orang yang dia sayangi. Baginya kamu bersikap acuh tidak acuh.

Pasti dia merasakan dirinya tidak berguna pada kamu.. Lucu tapi hakikatnya begitulah apabila teman lelakimu berperangai tidak ubah seperti anak-anak kecil semata-mata untuk mendapat perhatian daripadamu.

Si dia mahu bermanja dan inginkan kekasih hatinya melayannya lebih daripada orang lain yang pernah kamu sayang. Kalau dia merajuk hati, sesekali cubalah untuk memujuknya.

sekiranya teman lelakimu sentiasa bertanyakan soalan yang sama, “you masih sayang i?”, jangan anggap itu satu persoalan yang membosankan. Itu tandanya si dia tidak mahu kasih sayang kamu kepadanya menjadi luntur.

Dia berusaha mengongkong kebebasan kekasihnya kerana perasaan cemburunya yang meluap-luap. Dia sentiasa mengawasi pergerakan kekasihnya kerana dia sentiasa berasa curiga.

Dia mudah merasa cemburu dan sensitif apabila kekasihnya tidak menumpukan sepenuh perhatian kepadanya. Dia tidak akan melayan perempuan lain yang tidak ada urusan penting dengannya.

Kalau ditinggalkan oleh kekasihnya, ia akan berasa serik dan tidak percaya dengan cinta perempuan lain namun dia sentiasa mengharap kekasihnya kembali kepadanya.

Dia tidak suka kamu keluar malam…tanda ingin menjaga pandangan org terhadap kamu... Dia tidak akan berlaku curang kepada kekasihnya namun jikalau dia dia berbuat demikian itu bererti hatinya belum 100 peratus mencintai kekasihnya.

Dia tidak suka ada lelaki lain mendekati kekasihnya. HARGAILAH Lelaki dan terimalah mereka seadanya…. Berilah diri kamu peluang untuk kembali mencintai seseorang yang bergelar LELAKI..



p/s sunggoh besar kasih sayang lelaki t'hdap perempuan ,,i like :)

Saturday, October 15, 2011

start & miss yOu

aduduih,,dah start dah,,,tEnsiOn,,tEnsiOn,,tEnsiOn,,,
#apew y START & TENSION ATYEEN NABILLA SYG??
apew lg an..msalah bdax2 scOla,,skEma jewp..EXAM SPM laa woyy...tnye lg an..
arghh!! stUdy2 ttap stOopid dOe..tp aq kne ATTEMPT..cOz lg bpew ary jew lg neyh,,,sabO sabO sabO,,
klau aq fail LITTLE SAIFUL xnak kawan nan aq kOwt,,(pnday yOu ugUt i an)erghh~ ^_^

#bUt ATYEEN NABILLA npew LITTLE SAIFUL ugut kau centu ar??
hahaha :D cOz dya gangster kEz tOo dya ugut aq,,hahaa jUz kidding sayang,,,xlah aq phm niat dya ugut aq centu cOz dya nak aq blajaq sggoH2,,bg LULUS exam,,dya xnak aq mnyesal nnty,,cbb tOo jgak laa aq nak b'Usaha n NEKAD nak bg dpt resUlt y t'baek,,,

#kalau kau nan dpt RESULT GOOD2,,kau kne bnyak b'kOrban laa ATYEEN NABILLA???
hermmm at tOo aq thulaa,,skUnk neyh mcm2 dah aq kne b'kOrban,,

*FIRST,aq b'korban xnak bkak FESBUK FESBUK ,,babye DUNIA FESBUK,,
*SECOND,kurangkan mlEpak n maen2,,
*THIRD,neyh besar sggoh aq kne b' kOrban,,aq b'kOrban aq xkan meet dah nan LITTLE SAIFUL..uhukhukhuk cdEyh :'( cOz aq nekad xnak kuaq uma ,,nak stUdy jewp..tp tp tp xmeet untOk smntara jewp..bkan tOk clame2nye owkeyh,,hehe,,tp SUMPAH cdeyh kowt , , ,n SUMPAH i akan mISS YOU BABIEYH. . . 

HARAPAN AKU =>
*aq harap LITTLE SAIFUL akan tggu aq cmpy abih stUdy neyh n x b'ubah aty,,AMIN!! n One mOre tHing
harap usaha aq clame neyh dpt hasil y t'baekkk,,,AMIN!!

MY BUCHUK =>
*i thu yOu cucah nak accept neyh sume an..tp i/m so sorry,,i uat centu cOz i nak bUktikan at yOu y i bUley lUlUs EXAM SPM uh,,kjap jew sume neyh k sayang..pjam celik pjam celik,,i dah abih dah stUdy,,n kter akan jmpe balek keyh,,what dO yOu knOw i still lOve yOu 4 ever n ever owkeyh!! i harap one day yOu akan boleyh accept sume neyh Owkeyh,,i janji at yOu i akan blajar snggOh2..dOakan untOk i keyh sayang >.<

sayang :) i nak sume result i A+ hehee


LITTLE SAIFUL I MISS YOU :)

p/s aq harap sume neyh akan b'akhir dgn pntas mcm MAGIC!!..

Thursday, October 13, 2011

aku xcUranglaa,,:(

hermm!!..salah aku salah aku salah aku,,,,arghhhhhh !!!
#APA Y SALAH KAU ATYEEN NABILLA??
aku salah anta mcj lOrhh,,,aku nak cEnt at mmbe aq tp.....aq t'cEnt at dya(LITTLE SAIFUL)
aq thu dya msty pkir aq CURANG nan dya,,tp SUMPAH i x curang pown nan yOu,,,
hermmmm,,,,
#alaa kau settle baeK2 nan LITTLE SAIFUL kau uhh..
hErrmm,,,owkeyh2 aq settle baek2 nan dya,,tp aq thu msty dya marah pnya at aq,,,zZzZzz,,(-_-)
bEfore that,,aq xpnah pown mcj nan BDAK LAKY tOo,,tp jUz last night jewp..BDAK LAKY uhh my minx tlOng aq,,pham2 arr mmbe2 xkan xtlOng kan,,


p/s i hOpe yOu can understand me dEar,,sOrry cgt3,,,i x cURANG nan yOu oke

Sunday, October 9, 2011

WISH YOU WHERE HERE

I Can Be Tough,I Can Be Strong
But Wiff You,,It's Not
Like All At All
Theres A Girl Who
Gives A Shit

Behind This Wall
You Just Walk
Through It,,
And I Remembers All
Those Crazy Things
You Said,,You Left Them
Running Through My Head
You're Always There,You're Everywhere
But Right Now I Wish You Were Here 
All Those Crazy
Things We Did

Didn't Think About It
Just Went Wiff It,
You're Always There,You're Everywhere
But Right Now I Wish You Were Here
DAMN,DAMN,DAMN
What I'd Do To 
Have You
HERE,HERE,HERE

I Wish You Were Here
DAMN,DAMN,DAMN
What I'd Do To
Have You
NEAR,NEAR,NEAR
I WishYOu Were Here
I Love The Way You Are
It's Who I Am Don't
Have To Try Hard
We Always Say,Say Like It Is
And The Truth Is That
I Really Miss

Saturday, October 8, 2011

dah blex sana :'(

mahu nangEs deras2,,,uhukhUkhuk,,,:'(
#atyeen nabilla ngat kau nngEs adew owg nak dgar kew???
lantak wa arr..nak nnges pOwn,,FYI,,i'm nOt distUrb yOu ,,owkeyh,,eRghh > <
#FINE!!xkcOw kau dah,,tp nak thu Kau nngEs knpew??,
aq nngEs,,cbb,,cbb,,cbb,,,
^
^
^
dya mhu pulang..dya x meet aq dlOw,,
#DYA too cpew??
zZzzz,,OfkOs laa MY LITTLE SAIFUL,,dya nak blek dah SG.BAKAP..uhuhuhu,,
always he meet me fiRst,,bUt today,,dya twOz blek laa,,cdeyh laa ,,hrmm...





p/s it's owkeyh tOo me..yOu gO back,,n retUrn back,,owkeyh,,i'ii be waiting4 yOu,,yOu at cne dOn't forget tOo stUdy,,take care yOur self..iloveyoumore <3

Friday, October 7, 2011

my lUrve + mY hEart + mY bUchUk

mY lUrve + mY hEart+mY bUchuk+my sAyang+my intAn payOng,,,,??hahaa,,
bnyak sggOh an title untOk yOu sayang,,,hehee,,

#atyEen nabilla cpew laa y kau mksOdkan neyh..ish3..
hahaha,,:D cpew lagi OfkOs laa MY LITTLE SAIFUL,,aduduu,,,tnye lg an,,..
#sayang sggoh an kau at LITTLE SAIFUL uhh??
alamak hyee,,gf mne xsayang bf dya,,bleyh x tnye cOalan lOgik y mcOk akal ckit,,,HARUSLAH aq sayang at dya,,cOz kmy cucah cnang sama2 kne hujan sama2 kena panas sama2 bler kter kuar,,tp yekew??herrmm,,ntahlaa nOt sUre,,bUt i LOVE HIM SO MUCH MUCH MUCH MUCH,,>_<
#atYeen nabilla ,,LITTLE SAIFUL uhh syg kew at kau??
herrmm,,blUr~mstylaa dya sayang at aq,,klOw dya x syg maybe dya dah lme tggl aq n x sabar nan pgai aq,,
#knpew nan pgai kau aTyEen nabilla??
nak thu kew pgai aq cmne,,tgOk bwah ->


1~aq xhOrmat dya
2~aq degil,,xdgar kate,,bak kata owg kEdah,,(kEtEgaq)
3~aq ckew ekOwt pala aq niri,,ckew ekOwt cara aq,,xpkiaq langsOng psal dya,,kejam an aq??
4~ckew tggi an suara at dya
5~ckew uat pgai,.walOpown sOmetimes clah aq,,tp.....

SAYANG,,i uat pgai cmtOo bkan i xsyg at yOu,,i syg at yOu,,tp kter dah knal lme an,,yOu thu an pgai i cmne,,i uat pgai cmtOo bler i mrah nan yOu jew,,,i nak minxmaap cgt apew y i uat at yOu clama neyh,,,
i HARGAI cgt3 apew y yOu uat at i,,yOu blek every WeEK,,juz nak jmpe nan i,,walOpown sOmetimes i xdpt jmpe yOu,,kcian at yOu an,,i cdeyh laa klOw pkiaq2 apew y yOu usaha uat i happy,,cOz i kdng2 xpnah nak nmpak semua uh,,:'(
walOpown i cmneyh sayang,,i xkcah yOu tOo xdak pape,,janji yOu leyh SETIA nan i cmpy bler2 keyh,,
POMIS?? ^_^


p/s aq akan jge relatiOnship neyh cmpy bler2,,,janji aq at LITTLE SAIFUL

BANGLE!!



nampak x??nampak x??
#nampak apa???
too..too..too at tgn too,,ishh,,xkan xnampak lg kowtt,,,
#haa,nampak2,,apew y spEcial cgt??
giler kau,,spEcial gler kowt,,walOpown xnampak MEWAH+MAHAL+CANTEK,,tp bagi aq etOo dah cgt2 cntek & cgt2 SPECIAL,,SEbabnya ->

*BANGLE too hadiah y aq pertama aq dapat dr.,,dr,,dr,,dr cpew??
#dari LITTLE SAIFUL laa,,hehee gedik
*BANGLE uhh,,actually kaka dya bg at dya,,tp dya bg at aq,,hahaa,,paSs2..
*Ngat senang kew nak dapat BANGLE uhh,,adew PERJANJIAN dulu taw,,hahaa,,
*PERJANJIANNYA ialah jEng3,,,uat sUspen kit an,,,
^
^
^
^
^
^
^
^
^*LITTLE SAIFUL cwoh aq jge bek2 BANGLE too cmne dya jge aq n jgn bg elang..
klOw elang dya nak bnOh aq,,hahaa,,:D
kEjam x??
*tp xpew yayuNk,,yOu jgn esau keyh,,BANGLE uhh always adew nan i,,n i akan jge cmpy bler2,,
*i nak yOu thu what thing yOu give to me,,i appreciate untill now,,mcmne i syg yOu smpy skUnk keyh yayuNk,,

=1years 2month aq cmpan gelang tOo=

p/s i lOve you & SARANGHAE,,

Wednesday, October 5, 2011

cuti yang amat membosankan (-_-)

CUTI...CUTI..CUTI..
bler laa kau nak abih cuti??
#lagi 4 day ATYEEN NABILLA,,
aik adew y mjawab plak..time qase krana mjawab sOalan ku,,hee

aku rindU nak bngOn pagi2 gOsOk gigi pergi sekOlah..hee
Bler cuti ,,neyh laa TIMETABLE aku ->

* 11.30~bngOn tdow,bEkfes.sambil bekfes termenung uat 3minit...

*then sambOng tdow lagi(zZzz),,xthu nak uat apew,,memang bowink tewok neyh,,

*1.30~TERJAGA DARI TIDOW..
tewOz terjUn katil..mghadap lappy,(menInjau p'kEmbangan d dUnIA FESBUK)kihkihkih
On9 pOwn jUz nak mencari jOdO,,
#ATYEEN NABILLA INGAT KAMU TOO DAH ADEW EHEM2..XCUKOP KEW SORANG??
hareyy,,adew jgak y mjawab lagi,,THANKZ AGAIN erghh,,>_<

*2.00~layan citer INDON seyh,,mcm SHIT citer INDON,,sUspen jewp banyak citer x tara mne,,
filem MALAY owkeyh lg ^^ pape pOwn internatiOnal filemMANTOP..hihii

*3.00~BUKA BUKU BUKAN MUKA BUKU YEW,,revision ,,usha2..apew y aq stUdy at sekOlah,,standbY 4 exam SPM,,

*4.30~bERcucuk tanam/BERKEBUN YEW
tOlOng my abah tanam pOkOk..macam2 pOkoK adew,,(aq tgOk dah mcm dUsun dah)hahaha
sOrry abah,,kUTOK belakang...pEAce yaw abah,,
#xpew ATYEEN NABILLA akhirat nnty kau dpat la balasannya kutOk abah kau kOwt belakang,,
astaga,,adew lagi uhh y mjawab,,aq thu laa,,aduduu,,,sabOr jewlaa~

*5.00~HAA!!my favOurite time,,CITER KOREA,,:D
hareYy ncEm kOwt mamat kOrea lam cter uhh(BOY OVER FLOWER)
tp mamat Uhh x s'ncEm LITTLE SAIFUL,,:) bOdek,,

*6.00~ciap2,,mandy2,,y dr pg tdy xmndy,,BUCHuK twoK dah neyh,,
pergi uma MY BESTIE(ACEK),,gOSip2/merebEn2 nan dya,,dgar cter SAL dya n BF dya,,aq jUst tadah tlinga dgar,,(cmpy cair taik tlinga aq)hahaa,,:D pgOtoq2..

p/s HeRRmm mcmtOlaa rUtIN harian aq hari2,,SGT mmbOsankan,,


TERMENUNG MEMIKIRKAN LITTLE SAIFUL..MISHH YOU BABIEYH!!

Tuesday, October 4, 2011

#take piC time bEzday aq (11/06/2011)
#firsttime celebrate together,,:)
#hOPe next year,,we can celebrate together again,,
#AMIN



bEzday prEsent frOm little saiful
hehee
sumpah!!xcaye pown adew y nak dpt special prESeNt dr 
little saiful uhh,,
ngee~
cOz aq xmgharapkan pape present pOwn dr little saiful
very most important
can celebrate bezday same2
:D
DOMO,,DOMO,,DOMO,,
  
p/s thankz yayunk,,iloveyou4ever&ever..i always appreciate 4 everything from YOU

Monday, October 3, 2011

terima kaseh :D

        Trimas..trimas..trimas
pada owg yang sggOp  follow saya punya blOg y x seberapa ini,,,hehee
i appreciate that :D

 
p/s selalu selalu laa lalu at blOg neyh,,ngee~
nOthing special pUns...

wOrld n thE next !!

                                                                            11/06/2011
                                                                   < time bEzday saya>

3.23 A.M

     ~ 3.23 A.M ~


 #xqEty2 nak g tdOw lg,,hehe watlek (malam masih muda) ngEE
 #bOhsan xthu nak uat gapO,,
 #makan ice crEam pagi2,,hahaha,,lapOr meh,,
 #ONLINE auwmm :)
 #studY??kEjap nOrhh,, ingat SPM mnAntikU,,(my future)


p/s tingin nak jOg pagi2 buta cmneyh hahaa :D
     buang tabiat,,

Sunday, October 2, 2011

DATING !!hee

SUNDAY !! sume scOla,,tp aq kUaq DATING ,kahkahkah,,
actUally scOla aq frOM5 ,,teachEr kter xyah dtg scOla stUdy at uma,,hahaha,,
tp buku harEEyy xsEntUh pown..
      *kuAQ dating wiff SAIFUL NAJWAN
      *first2 plan nak g tgOk wayang..butt. . . . xjd sbb kesuntukan mase cOz my bUchUk nak blek  
        SG.BAKAP meh. .
      *sokeyh atleast i cmpat meet yOu dluw,,xjd tgOk wayang pUns xpew,,hary len leyh tgOk an..
       POMISS yOu blanje i hahaa..:D
      *ABC cemEy <cdap uhh>


p/s thankz my bUchUk walOpown i late b'ciap tdy yOu sabOr jgak mnUnggu ,,hahaa

prEsent frOm dad!! thankzz ngee~

usha2 ckit rantai y my dad kasi,,:)
SWEAR!! I Can't believe this present,,aq b'kenan lme dah rantai  mas puteh cm gtOo
FINALLY!!dapat jga,,aq ngat an he forget to give me present,,hahah
thankz dad!!anakmu ini akan jge rantai ni cmna ayahda mnjaga ankdamu ini keyh
hahaha :D 

Thursday, September 29, 2011

fEning !! eRgghh

      arrghh,,hElp me,help me,
fEning2 nak uat bloger neyh bg cntek2,,cOz i dOn't know hoW tO make,,
    plEezz cpew2 tlOng ATYEEN NABILLA y O'ON neyh,,
ngEe~
(>.<)


p/s akn ku baiki kebrUkan blOger neyh,,hee

hOpE so yOu xbUat kEjew bOdo ('_' ")

b'dOa x hEnty2. . 
psal awak,,SUMPAH!! saya tkowt gler kloW2 awak uat kjew bodo,,
saya thu saya uat awak sedikit tekanan an,,hee,.
4 yOur infOrmatiOn oHh man~ I ALWAYS APPRECIATE YOU oke~

p/s SO Sorry :(

ASSALAMUALAIKOM !!!

hyep..
neyh firstday aq update blog,,perak ckit..coz xthu nak uat cmne,,
bEshalaa aq ktinggalan zaman,,hee,,
jgn laa ampa gelak2 tgOk blog aq neyh owkeyh ^_^

p/s SARANGHAE